O nama

 

Tvrtka Tica Šibenik d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1992. godine nakon dugogodišnjeg rada i stečenog iskustva kada je otvorena prva prodavaonica boja i lakova koja i danas posluje na adresi Miljevačka 18, 22000 Šibenik. Uspješno pokrivamo teritorij cijele Šibensko-kninske županije.

Iste 1998. godine tvrtka kupuje zemljište u veličini od 4 500 kvadratnih metara i počinje s izgradnjom prodajnog centra Tica na 2 750 kvadratnih metara prodajnog prostora.

2002. godine tvrtka preseljava na novu lokaciju i proširuje asortiman na odjelu keramike i sanitarne opreme renomiranih proizvođača. Tvrtka danas zapošljava 19 djelatnika visokokvalitetnog i visokomotiviranog kadra. Pristup kupcima, stručnost i motiviranost je neophodna za kvalitetno obavljanje i razvoj posla, te svojim zaposlenicima omogućavamo kvalitetnu edukaciju pridonoseći tako kvaliteti usluge na obje lokacije; prodajnom centru te trgovini boja i lakova.

Kao dugogodišnji partneri uglednih svjetskih i domaćih proizvođača uspjeli smo kvalitetnim proizvodima, povoljnim cijenama i kvalitetnom uslugom zadobiti povjerenje brojnih kupaca, pa se nadamo da će tako biti i ubuduće.

Osim prodaje, pružamo i tehničku podršku našim kupcima profesionalnog alata, te svim kupcima stojimo na raspolaganju za upite ili savjete za ugradnju materijala, rješavanje problema kod obnavljanja kuća, odnosno reparatura vozila ili plovila

Prodajni centar

1998. godine tvrtka kupuje zemljište u veličini od 4 500 kvadratnih metara i počinje s izgradnjom prodajnog centra Tica na 2 750 kvadratnih metara prodajnog prostora. Prodajni Centar  izgrađen je 2002. godine i kontinuirano proširujemo našu ponudu. U našem prodajnom centru Tica možete pronaći veliki izbor građevinskog materijala, boja i lakova, podnih i zidnih obloga te kupaonskog programa koji uključuje kupaonski namještaj i sanitarije.